2022 MLB-væddemål: Et hurtigt kig på Preseason-favoritterne (og et par ikke-så-favoritter)

Los Angeles Dodgers fan

2022 MLB-sæsonen er over os, og med den er Los Angeles Dodgers og deres liga-hovedlønliste favoritterne til at tage verdenssortimentet. [Billede: Shutterstock.com]

Alarmeret ansigt: det er LA Dodgers

Efter noget angst og en forsinkelse takket være arbejdsforhandlinger er Predominant League Baseballs (MLB) 2022-sæson endelig i gang. Hvis der nogensinde er ændret til en tid for at oplyse det: bedre slaphed end på ingen måde!

Blandt din totale snigskytte mellem boligejere og ivrige spillere, regelændringer (DH i Nationwide League!) og pitcher/catcher kommunikationsteknologi, er ét aspekt det samme: Los Angeles Dodgers er alle andre gange favoritterne til at tage verden Udvalg. De blev næsten universelt installeret ved 5-1 af sportsbooks; kun en anden besætning, Toronto Blue Jays, ændret til inden for det encifrede variation, sidder på 9-1.

DraftKings og Caesars dvæler deres over/under med 98,5 sejre

Dodgers har heller intet indblik i pre-season-væddemål, når det kommer til at tage totaler. DraftKings og Caesars dvæler deres over/under med 98,5 sejre, seks mere end Toronto.

Og det er formålstjenligt. The Dodgers opnåede 105 videospil sidste 365 dage og tilføjede hver eneste 2020 NL MVP Freddie Freeman og high-leverage reliever Craig Kimbrel, der tjente til at opstå for de frie agenttab af Max Scherzer og Corey Seager. Dodgers har fire skrøbelige MVP'er (Freeman, Mookie Betts, Cody Bellinger og Clayton Kershaw) og en high three inden for pitching-rotationen, som få hold kan konkurrere med (Kershaw, Walker Buehler, Julio Urias). Og det nævner ikke engang flagermus som Trea Turner, Chris Taylor, Justin Turner og Max Muncy.

Det er meningsløst at oplyse, lovlig på legenden om en besætning er en stor favorit til at tage World Sortiment betyder ikke, at det ville. Det ændrede sig trods alt til, at nu ikke Dodgers løftede trofæet på spidsen af sæsonen, men noget til Atlanta Braves, som opnåede deres første titel siden 1995.

Begge østdivisioner forventede at være subtile

Opdelt efter division er Dodgers, uden chok, de potentielle favoritter i NL West på -225, dybest set baseret mest på BetMGM. I NL Central er det Milwaukee Brewers, et blandt disse førnævnte hold med den rotation, der også kan matche LA's, på -175. Der kunne nu ikke være sådan noget som en "odds-on"-favorit i NL East: den forsvarende mester Braves er favoritter på +120, efterfulgt af Original York Mets på +200 og Philadelphia Phillies på +350.

I den amerikanske liga vest er Houston Astros, nu en flerårig energi, tunge favoritter på -165 (Los Angeles Angels er næste på lovlige +400). Chicago White Sox er endnu tungere favoritter i AL Central på -200; ingen divisionsrival er tættere på end +500. Og ligesom dens Nationwide League-modstykke, er der nu ikke sådan noget som en odds-on-favorit i AL East. Dybest set forventes det at blive en knock down, vigende kamp om divisionen, med tre hold – Toronto (+180), Original York Yankees (+230) og Tampa Bay Rays (+240) – alle forventes at være hensigtsmæssigt denne sæson.

Med undtagelse af Dodgers og Blue Jays, besidder Braves, Astros, White Sox og Yankees alle forventede totaler på over 90, dybest set baseret på DraftKings. Brewers, Rays, Mets og San Diego Padres er lovlige under dette mærke.

Omvendt forventes de dårligste hold i baseball at være Baltimore Orioles (62,5 sejre), Pittsburgh Pirates (65,5), Arizona Diamondbacks (67,5), Colorado Rockies (68,5) og Oakland A'erne (68,5) .

LA Angels har to MVP-favoritter, men er på ingen måde korrekte

Det er meget sværere at forudsige vindere af bestemte personpriser. Når alt kommer til alt, som du heller ikke bør forudsige skader (Mike Trout sidste sæson) eller store tumbling-offs i spil fra ivrige spillere inden for de bedste (de fleste nutidige MVP'er Christian Yelich og Cody Bellinger). Ikke desto mindre vil fans, eksperter og sportsbooks hele tiden forsøge.

DraftKings installerede Washington Nationals' slugger Juan Soto som NL MVP-favorit på +300. Soto har taget ligaen med storm, siden han fik sin debut i en alder af 19 i 2018. Sidste sæson ændrede Soto sig til MVP-næsten efter at have ramt .313 med 29 homere og en sensationel .999 OPS. Han førte ligaen i hver gang (145) og på umoralsk andel (0,465). I den COVID-forkortede 2020-sæson førte hele hans carve-linje NL.

Otani er det nærmeste aspekt baseball har set på Babe Ruth siden Babe Ruth selv

AL-favoritten er regerende MVP Shohei Otani på +350, efterfulgt af holdkammerat Mike Trout på +500. Otani er det tætteste aspekt baseball har set på Babe Ruth siden Babe Ruth selv: han slog 46 homeruns i sidste sæson OG slog 156 slag i 23 starter som en pitcher, med en ønskværdig 3,18 ERA.

De sidste 365 dages NL Cy Young rush blev ændret til ekstremt stramt, og det forventes ikke at blive anderledes denne sæson. De fire høje i de sidste 365 dages afstemning er de fire favoritter, der går ind i 2022-sæsonen: Max Scherzer på +600, 2022 Cy Young Award-vinderen Corbin Burnes på +700, Walker Buehler på +850, og Zack Wheeler på +1.000. Burnes' Brewers-holdkammerat Brandon Woodruff vil være på +1.000.

I American League har DraftKings Gerrit Cole som favorit til at tage Cy Young på +425, efterfulgt af Shane Bieber på +700, sidste sæsons enstemmige vinder Robbie Ray på +900, og Lucas Giolito på +1.000.

vulkanvegastop.com

da_DKDanish